Álmodtam egyetÖt évem a speciális filmezésben

Öt évem a speciális filmezésben


Fábián Gábor: Álmodtam egyet könyvFábián Gábor életének arról a meghatározó öt évéről ír könyvében, amely időszakban értelmi fogyatékos emberek között élhetett, dolgozhatott és alkothatott. A szerző különös, belső aspektusból foglalja össze azt a sok szempontból egyedülálló és ritka időszakot, amelyet a mozgókép megjelenése és annak hatásai jelentenek az értelmi fogyatékossággal élő emberek életében.


És most a filmek, filmszemlék, fotók és előadások után itt van a könyv: egyrészt értékes dokumentum, másrészt – az olvasó számára – beavatás, harmadrészt továbbgondolásra érdemes reflexiók gyűjteménye; a folytonos tépelődés és a minél teljesebb (ön)megértés szándékával. A vándor megint útra kelt, keres-kutat tovább. Ölbei Lívia újságíró

A könyv egyszerre dokumentumkötet, egy objektív összegzés és egy szubjektív meglátásokat is tartalmazó őszinte számvetés. Megismerkedhetünk egy folyamattal, egy félszeg gondolatszikra országos mozgalommá való kifejlődésével, amely filmes, művészeti és talán még kommunikációs szempontból is kiemelt fontosságú lehet a sérült emberek világában.

Fábián Gábor

Kapcsolat

Műterem: Kőszeg, Chernel u. 12.
E-mail: fabian(kukac)osvenyfilm.com
Web: www.osvenyfilm.com
Esküvő: eskuvo.osvenyfilm.com
Facebook: facebook.com/osvenyfilm

Fábián Gábor Tel.:+3670-281-78-36